نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پلاک 145، طبقه 5، واحد 18، مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

دفتر مرکزی: 66097851 مرکز تعمیرات: 66097859 شعبه شرق: 77978135 شعبه هفت تیر: 88836102 شعبه جنوب: 55300568 شعبه غرب: 44153186 شعبه شمال: 26721443 شعبه اسلامشهر و رباط کریم 56746602

خرابی کارت گرافیک. کارت‌های گرافیک جزء حیاتی هر رایانه شخصی هستند و خرابی کارت گرافیک می‌تواند رایانه شخصی را غیرقابل استفاده کند. خوشبختانه، کارت گرافیک نیز جزئی است که تشخیص مشکلات نسبتاً آسان است. کارت‌های گرافیک می‌توانند به روش‌های مختلف از کار بیفتند، اما معمولاً علائم هشداردهنده‌ای وجود دارد که به شما زمان زیادی برای ردیف کردن یک جایگزین می‌دهد. این مقاله به شما نشان می دهد که چگونه علائم یک مشکل قریب الوقوع را شناسایی کنید، مشکلات موجود را عیب یابی کنید و بفهمید که چه مشکلی در کارت شما وجود دارد.

خرابی کارت گرافیک

علائم خرابی کارت گرافیک

اگر متوجه مشکلاتی در رایانه شخصی خود شدید، بسیار مهم است که بفهمید کدام مؤلفه باعث ایجاد این مشکلات شده است. اگر نمی‌دانید که آیا کارت گرافیک شما منشأ مشکل است یا خیر، پنج علامت هشدار وجود دارد که می‌توانید برای تعیین اینکه آیا این مورد است نگاه کنید.

در اینجا برخی از علائم هشدار دهنده اولیه خرابی کارت گرافیک آورده شده است.

کند شدن سیستم

هنگامی که کارت گرافیک شروع به خراب شدن می کند، ممکن است لکنت / انجماد بصری را روی صفحه مشاهده کنید. با این حال، بدافزارها، هارد دیسک در حال مرگ، و حتی مشکلات RAM همگی می‌توانند رفتارهای مشابهی ایجاد کنند، بنابراین عجولانه نتیجه‌گیری نکنید. اگر همراه با علائم هشدار دهنده دیگر دچار لکنت زبان می شوید، احتمال زیادی وجود دارد که کارت گرافیک شما باشد.

صدای فن

این لزوماً با نیاز به تعویض کارت گرافیک شما مرتبط نیست، اما مراقب صدای بلندتر از حد معمولی فن باشید. اگر فن روی کارت خراب شود، می تواند نشان دهنده داغ شدن بیش از حد کارت باشد. اگر هوا خیلی گرم می شود، باید کاری را که انجام می دهید متوقف کنید و سعی کنید آن را به بهترین شکل ممکن تمیز کنید. اگر نتوانید طرفدار را ساکت کنید، احتمالاً مشکلی در داخل وجود دارد.

این مطلب را از دست ندهید   مراحل رفع کندی کامپیوتر

اشکالات و مصنوعات صفحه نمایش

اگر در حال انجام یک بازی یا تماشای یک فیلم هستید و ناگهان می بینید که رنگ های پاره شده یا عجیب در سراسر صفحه ظاهر می شوند، ممکن است کارت گرافیک شما در حال مرگ باشد.

مشابه اشکالات صفحه نمایش، یک کارت گرافیک بد می تواند باعث ایجاد مصنوعات عجیب و غریب در سراسر صفحه نمایش شما شود. آرتیفکت ها می توانند در اثر اورکلاک بیش از حد، گرما و حتی تجمع گرد و غبار ایجاد شوند. راه اندازی مجدد گاهی اوقات می تواند این مشکل را برطرف کند، اما یک بار دیگر، اگر کارت گرافیک معیوب دارید، انتظار داشته باشید که این مشکل برگردد.

کاهش نرخ فریم در خرابی کارت گرافیک

یکی دیگر از نشانه هایی که نشان می دهد کارت گرافیک شما ممکن است خراب شود، زمانی است که FPS شما به شدت کاهش می یابد. آیا FPS شما در طول بازی کاهش می‌یابد و دلایل دیگری مانند گلوگاه حرارتی را رد کرده‌اید؟ اگر این اتفاق در چندین بازی بیفتد و دلیل دیگری برای افت وجود نداشته باشد، ممکن است GPU شما از بین رفته باشد.

برای بررسی FPS خود، روی ترکیب Windows + G در صفحه کلید خود کلیک کنید. سپس بر روی Performance کلیک کنید. روی FPS کلیک کنید و فریم های خود را در ثانیه مشاهده کنید.

صفحه های آبی و خرابی کارت گرافیک

یک کامپیوتر به دلایل مختلفی، اعم از مشکل با RAM، هارد دیسک، کارت گرافیک یا سایر اجزا، می تواند صفحه آبی را نمایش دهد. اما، اگر هنگام شروع به انجام برخی از کارهای گرافیکی فشرده (مانند بازی های ویدیویی، تماشای فیلم و غیره)، سیستم از کار بیفتد و/یا صفحه آبی شود، این می تواند نشان دهنده این باشد که کارت گرافیک شما در حال خروج است.

این مطلب را از دست ندهید   خاموش شدن کامپیوتر حین بروزرسانی

شاید این مقاله را دوست داشته باشید: نحوه رفع مشکلات تصادفی صفحه سیاه در ویندوز 10

0/5 (0 نقد و بررسی)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × یک =

نحوه نصب درایورهای GPU

نحوه نصب درایورهای GPU

گاهی اوقات، درایورها کار نمی کنند، و این به ویژه برای پردازنده های گرافیکی قابل توجه است. درایورهای GPU به دلیل به روز رسانی های

ادامه مطلب »